Montera dragkrok?

Jag har en gammal Ford Mustang från 65 och jag funderar på att montera en dragkrok på den. Ja, det låter kanske tokigt, men jag älskar bilen och jag funderar på att ge mig ut på lite husvagnssemester framåt sommaren. Det är ju en robust bil och en stark v8 som lätt orkar dra så det borde ju funka rätt bra, min husvagn är också förhållandevis lätt så det bör inte bli några problem med totalvikten. Jag har kikat runt en del och letat på nätet, är det någon som vet om en dragkrok från Dragkrokskungen funkar? Dom har ju inte dragkrokar gamla Mustanger där men någon av de nyare kanske går få dig, någon som har provat?

För övrigt så är jag mitt inne i ett projekt och ska hjälpa en kompis som är ansvarig för en BRF att rusta upp ett par hus, det behövs fasadrenovering, byta rännor och en del annat. Ska man anlita en enda firma för allt som kanske FKK som kan erbjuda totalentreprenad eller ska man kolla på ett antal olika leverantörer? Är det någon som har erfarenhet från linkande projekt som kan hjälpa mig med några tips och lite vägledning? Det erbjuds öl och en tur en cool bil i utbyte! 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: n2a