Snygga MC stövlar

Jag ska köpa nya MC stövlar i vår och har redan nu börjat kolla runt på nätet för att hitta de ultimata stövlarna. Min man tycker inte det har så stor betydelse hur stövlarna ser ut, bara de är bekväma och skyddar fötterna. Men för mig har även utseendet stor betydelse. Speciellt när vi tar en tur till kusten och äter lunch ute. Då har vi inte med något ombyte utan har våra MC kläder på oss hela dan. Att då gå omkring i ett par fula MC stövlar finns inte på kartan för mig.

Nu tror jag att jag har hittat ett par som jag vill ha. Det är ett par boots som jag mycket väl kan tänka mig att använda även när jag inte kör hoj. Kanske inte på festen, men som vardagsboots.

Var hittar man snygga MC stövlar?

Det finns massor av butiker på webben som säljer snygga MC stövlar, så det är bara att börja googla. Förr ville jag alltid prova allting innan jag köpte. Men idag har de flesta webbshoppar storlekstabeller för alla plagg och utrustning. I många fall kan man också byta storlek utan att det kostar något.

Webbshoppar som säljer MC utrustning drivs ofta av någon eller några som har ett genuint intresse av att åka hoj. Det gör att man kan maila eller ringa och fråga om råd och få bra svar från experter.

När jag började köra MC

Jag började köra MC för ungefär 20 år sen. Och då fanns det nästan inget i kläd- och skoväg för tjejer. Att få tag i en skinnjacka som passade över byst och höfter gick nästan inte. Jag fick ha en annan MC jacka som var jätteful, men det var den enda som passade. Många år åkte jag med ett par vinterkängor på fötterna eftersom alla MC stövlar började på storlek 40.

Skönt att det nu har ändrat sig och även vi tjejer kan åka hoj i kläder som passar.