Finns det bättre leksaker för små vikingar än Vikingtoys?

Som småbarnsförälder har jag sakta insett att livet till stor del handlar om leksaker, vad barnen vill ha, vad man skall köpa till deras kompisar i present och så vidare. Med köp glada mor- och far-föräldrar så har vi huset fullt av leksaker av alla de sorter, och en sak de oftahar gemensamt är att de går sönder alldeles för lätt. Jag försöker fokusera på att hitta leksaker som håller barn aktiva och igång och som tål att lekas med. Att det sedan håller mig igång också är ett stort plus. Nyligen sprang jag på en butik online som heter Vikingtoys, och deras utbud är precis vad jag vill ha i leksaksväg.

Något som jag personligen fastnat för är deras utbud av fordon. De har oändligt mycket bilar, lastbilar och allt möjligt som går på jul.

Dessa i kombination med vägar och garage garanterar mycket roligt på golvet. Vikingtoys har också en form av modell där man kan designa och skapa sina egna fordon precis som man vill med grävskopor, stegar och allt man kan tänka sig. De har också en uppsjö av många, många leksaker man kan åka på. Eller som pappa kan knuffa runt sina små barn på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: iuy